20 C
Timișoara
vineri 31 mai 2024

A XIX-a ediție a Zilelor Carierei, online la UPT

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC), organizează, în perioada 25 – 29 octombrie 2021, cea de-a XIX-a ediție a celui mai important târg de carieră din vestul țării – Zilele Carierei – care acum beneficiază de o durată mult mai mare. Companii de renume din vestul țării își dau întâlnire cu studenții și absolvenții UPT în mediul online, iar prin intermediul conferințelor vor răspunde la toate întrebările celor interesați. Manifestarea este dedicată studenților și absolvenților interesați să identifice oportunitățile oferite de companii: stagii de practică, internship-uri, locuri de muncă part-time sau full-time. În aceeași măsură, acțiunea are ca scop întărirea parteneriatelor între mediul economic și Universitatea Politehnica Timișoara.

Evenimentul se va desfășura online, în zilele menționate, între orele 10:00-16:00, timp în care studenții pot accesa ofertele companiilor și pot interacționa cu reprezentanții acestora prin intermediul standurilor virtuale disponibile la:
https://www.zilelecarierei.upt.ro/companii.

Totodată, în cadrul conferințelor organizate online, studenții pot intra în direct cu reprezentanții companiilor și pot aplica direct pentru ofertele de carieră în cadrul standurilor virtuale. Detaliile legate de conferințe (tema, ziua și ora), precum și întregul program al evenimentului sunt disponibile pe website-ul https://zilelecarierei.upt.ro .

La finalul fiecărei conferințe se va organiza câte o tombolă, la care participanții pot câștiga premii substanțiale.
Detalii suplimentare se pot găsi și pe pagina de Facebook a evenimentului:
https://www.facebook.com/ZileleCariereiUPT/ .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Coldea și umbrele sale timișorene

„Coldea ar trebui să înfunde pușcăria dacă ceea ce vehiculează DNA se adeverește”. Asta spune, cât se poate de clar, Băsescu, în stilul său tăios,...

Ovidiu Ștefănesu, primar PSD al comunei Comloșu Mare: Dialogul cu cetățenii este foarte important

Domnule Ștefănescu, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat al comunei Comloșu Mare. Ce v-a făcut să luați această decizie? Îmi doresc foarte mult...

Citește și :