21.5 C
Timișoara
duminică 24 septembrie 2023

,,A vrut să mă stranguleze cu lesa de la câine!” Conflict bizar între doi bărbați, produs în centrul Timișoarei | VIDEO

Eveniment,,A vrut să mă stranguleze cu lesa de la câine!" Conflict bizar...

Un bărbat din Timișoara a fost agresat fizic, miercuri, în timp ce își plimba câinele în parc. Și agresorul lui era la plimbare cu patrupedul, când între cei doi a izbucnit un conflict. Bărbatul atacat a reușit chiar să filmeze momentul cu telefonul, după care a sunat la 112. „A încercat să mă stranguleze cu lesa câinelui”, a declarat acesta pentru jurnaliștii de la Tion.ro.

Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 20:00, în parcul situat pe bulevardul Bogdăneștilor din Timișoara. Cei doi bărbați își plimbau câinii când a izbucnit conflictul, din motive nefăcute, momentan, publice. Bărbatul agresat a reușit să surprindă momentul cu telefonul mobil

Din secvențele surprinse de camera video a telefonului mobil reiese că atacatorul l-a smucit, l-a lovit și, spune bărbatul, ar fi încercat chiar să îl stranguleze de gât cu lesa câinelui. Pe filmare se aude cum, la un moment dat, bărbatul agresat cere ajutor: Chemați poliția! Ia-l de pe mine!

Ulterior, victima a sunat la 112, dar a refuzat să meargă la spital. Polițiștii spun că, în urma examinărilor medicale de la fața locului, nu au fost constatate urme vizibile de violență, scrie sursa citată.

„A încercat să mă stranguleze cu lesa câinelui”, a declarat bărbatul agresat, care spune că va merge la Institutul de Medicină Legală Timișoara.

„Bărbatului i s-a adus la cunoștință faptul că are dreptul de a depune plângere în termen de 90 de zile. Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au transmis, pentru Timiș Online, reprezentanții IPJ Timiș.

Sursa: https://www.digi24.ro

Citește și :