A ucis doi oameni, după o depășire nesăbuită, într-un accident teribil. A fost filmat chiar de amicul căruia i-a curmat viaţa VIDEO

287

Marinel Andrei Pelinar, un tânăr în vârstă de 31 de ani din localitatea suceveană Vatra Moldoviţei, a curmat două vieţi într-o singură noapte, după ce s-a urcat la volanul unei maşini, deşi nu avea permis de conducere.

George Huţuleac, în vârstă de 24 de ani, a murit în accidentul rutier, care s-a produs săptămâna trecută, pe raza localităţii Prisaca Dornei, din judeţul Suceava. Tânărul ocupa scaunul din dreapta şoferului, care a provocat nenorocirea. Este vorba despre Marinei Andrei Pelinar, de 31 de ani.  George Huţuleac l-a filmat pe Marinel Pelinar cu doar câteva minute înainte de accident. În înregistarea video se vede că cei doi se distrau. Ascultau manele cu volumul dat la maximum şi plănuiau să ajungă în satul Benia, din comuna suceveană Moldova Suliţa.

Singurul care a scăpat teafăr a fost şoferul. Când a văzut ce s-a întâmplat, tânărul a fugit de la locul accidentului. A fost găsit de Poliţie 12 ore mai târziu, în casa unei surori.

VIDEO, aici!

LĂSAȚI UN MESAJ