A sunat clopoţelul şi la Şcoala Gimnazială Dumbrăviţa. Video

872

Printre cei care au deschis anul şcolar 2017-2018 la Dumbrăviţa, în afara oficialităţilor locale, s-au aflat inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Timiș, Aura Danielescu, iar din partea Consiliului Județean Timiș a fost prezentă Roxana Mănăţie. Nu au lipsit reprezentanţii poliţiei şi primăriei Dumbrăviţa, dar şi ai bisericilor din localitate.

„Dragi părinţi, mă adresez dumneavoastră, celor care aţi venit astăzi într-un număr foarte mare. Mă adresez pentru că aţi ales astăzi să fiţi împreună cu copiii voştri, să fiţi lângă ei şi vă îndemn ca şi în continuare să faceţi acest lucru. Este foarte importanţ, atât pentru noi ca şi dascăli, cât şi pentru copiii voştri să fiţi alături de ei, în diferite activităţi, întâlniri, manifestări, să fiţi alături de ei, să le vorbiţi, să vă jucaţi cu ei, să le arătaţi atenţie, dragostea părintească şi să nu vă îngrijiţi doar de lucrurile materiale, gândindu-vă numai la ce aveţi nevoie, pentru ziua de mâine, să vă gândiţi şi la partea spirituală.”, a spus directorul şcolii, Adrian Nicola.

În anul școlar ce a început azi sunt înscriși la clasa pregătitoare 100 de copii, cu toții fiind luni de dimineață primiţi de către cei mai mari cu braţele deschise. Pentru ei, și învăţătoarele au pregătit clasele pentru ca acestea să fie cele mai frumoase.

„Aici veţi găsi părinţi spirituali; diriginta sau învăţătoarea vor fi pentru voi ca o a doua mamă. Aici veţi descoperi tainele scrisului, ale cititului, tainele ştiinţelor reale sau umaniste, aici vă veţi forma pentru viitor”, a mai spus Nicola, urându-le tuturor succes în noul an ce a început.

În continuare, directorul școlii din Dumbrăvița a prezentat numele cadrelor didactice, începând cu cei de la clasele pregătitoare și până la cei care predau la clasele a opta. Cuvântul a fost dat și reprezentantei ISJ Timiş, inspector general Aura Danielescu, primarului comunei Dumbrăviţa, Victor Malac, care le-a urat un bun venit școlarilor. Un an mai bun, cu rezultate deosebite, a urat tuturor și Roxana Mănăţie, gânduri de bine fiind transmise elevilor și din partea viceprimarului Dumbrăviţei precum și a directoarei adjuncte a școlii.

În încheiere, părintele paroh Vasile Babos a binecuvântat începerea noului an şcolar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.