A salvat vieți și acum ea are nevoie de ajutor. Apel disperat pentru o tânără asistentă medicală de la UPU

5953

O asistentă medicală la Unitatea de Primiri Urgenţe, care a salvat multe vieţi, are, la rândul ei, nevoie de ajutor, după ce a fost diagnosticată cu o afecţiune cumplită.

Asistenta are o şansă la o clinică specializată din Viena, dar costurile sunt foarte ridicate. Prietenii fac un apel la cei care o pot ajuta pe Maria Păunescu şi au postat mesaje pe reţelele de socializare:

”Împreună pentru Maria,

Dupa ce şi-a dedicat 15 ani din viaţă îngrijind pacienţii, Maria Paunescu, asistentă în vârstă de 36 de ani angajată în serviciul UPU la Spitalul Judeţean Târgu Jiu şi mamă a unei fetiţe minunate de 8 ani, a primit un diagnostic dezarmant: tumoră malignă pleurală – mezoteliom pleural epiteloid. Familia ei are nevoie de sprijin financiar urgent pentru tratament constând într-o intervenţie chirurgicală radicală şi radioterapie la o Clinică specializată în asemenea patologie din Viena. Fiecare putem contribui printr-o donaţie pentru a-i putea salva viaţa, pentru ca ea să poată contribui la salvarea altor pacienţi în serviciul de urgenţă. Fiecare donaţie sau share îi poate salva viaţa.

Donaţiile se pot face in conturile: LEI: IBAN: RO86INGB0000999909055574 EURO: IBAN: RO48INGB0000999909055579 Cod SWIFT: INGBROBU“este mesajul postat pe Facebook

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ