A murit la doar 62 de ani! PSD pierde încă un lider marcant în Banat

912

Radu Iovanovici, așa cum îl știau cărășenii pe consilierul local din Băile Herculane Radoslav Iovanovici, a murit astăzi la Spitalul Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara. Avea 62 de ani.

După revoluția din decembrie 1989, Radu Iovanovici a devenit director adjunct la societatea Semenic SA, iar ulterior a devenit reprezentant al Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Caraș-Severin în relația cu Serbia. Tot în anii 90, Radu Iovanovici devenea director general al Fondului Proprietății de Stat FPS în Caraș-Severin iar ulterior a devenit director general al societății Hercules S.A. Radu Iovanovici a fost până astăzi director al Hotelului Tierna din Băile Herculane, aparținător societății Hidroelectrica.

Din postura de om politic, Iovanovici a fost consilier județean din partea formațiunii PNȚCD în mandatul 2000 – 2004, fiind pentru o perioadă de timp și președinte al PNȚCD, iar din 2016 activa în postura de consilier local PSD în orașul Băile Herculane. Președinte al filialei PSD Băile Herculane, Radu Iovanovici a fost candidatul social-democraților în lupta pierdută pentru funcția de primar al orașului Băile Herculane în iunie 2016.

Mai mulți lideri și apropiați ai celui care a fost Radoslav Iovanovici au ținut să își exprime regretul pentru dispariția colegului și prietenului „Radu“.

Radu“, Radoslav Iovanovici – președintele organizației Băile-Herculane , colegul și prietenul nostru s-a stins astăzi. O veste fulgerătoare, nemiloasă. Ştiam de suferinţa prin care trece şi totuşi speram ca el să mai poată rămâne printre noi o vreme… a fost un luptător. Dumnezeu însă s-a grăbit să-l ia. Ceasul despărţirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens şi lacrimi.
Singurul loc, de unde nu îl poate lua nimeni, este inima noastră, unde va rămâne veşnic. Condoleanțe familiei greu încercate ! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

transmite președintele PSD Caraș-Severin Ion Mocioalcă

Când o ființă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seama cu durere în suflet că suntem niște bieți muritori. Dumnezeu să-i dea odihna cea veșnică colegului și prietenului nostru Radu, iar familiei să-i dea tăria să treacă prin această grea încercare. Sincere condoleanțe!

a transmis senatorul Ionuț Chisăliță.

mai mult pe: reper24.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ