A „glumit” cu mama unui băiețel și s-a ales cu dosar penal! Ce acuzații grave i se aduc unui medic pediatru

492

La Clinica Pediatrie II – Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca a izbucnit un scandal de proporții după ce mama unui băiețel care a fost internat la această secție a reclamat doctorul care trebuia să-i trateze copilul.

Adina N. susține că a fost internată săptămâna trecută la Clinica Pediatrie II – Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, unde mediul Sur Genel s-a ocupat de tratamentul băiețelului ei. Joi și vineri, doctorul a insistat ca femeia să se dezbrace pentru a-i face o ecografie, deși el trebuia să consulte doar copii, scrie Ziar de Cluj.

Sur Genel este medic pediatru la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca și se pare că nu se află la prima abatere. Pe forumurile online, alte mămici au relatat sub anonimat că au fost victimele avansurilor sexuale practicate de Genel.

Polițiștii au deschis un dosar penal, pe numele doctorului Genel Sur, pentru agresiune sexuală. Medicul neagă acuzațiile și susține că „a glumit” cu femeia.

Purtătorul de cuvânt al Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, dr. Daniela Drăgiciu susține că incidentul nu este în atenția executivului spitalului, deoarece nu a fost depusă o sesizare ”la conducere”.

sursa: evz.ro

1 COMENTARIU

  1. Am văzut și eu interviul cu acest asa-zis medic care in loc sa consulte copilul,vrea să o consulte pe mama…vrea sa-i faca ecografie abdominala mamei ,nu copilului…ciudat
    D Nule doctor,eu stiu ca pediatrul consulta copiii nu mamele!
    Sau la dvs.sunt alte reguli?

LĂSAȚI UN MESAJ