A fost vinerea albă pentru viitorii însurăței din Timișoara! VIDEO

129

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a inaugurat calendarul expozițional de anul acesta cu Salonul Mirilor 2016, ediția a X-a, care se desfășoară de astăzi – 15 ianuarie și până duminică – 17 ianuarie, la Centrul de Afaceri din Timișoara.

Vizitatorii care au trecut astăzi pragul Salonului Mirilor, de la Centrul de Afaceri au beneficit de ieftiniri semnificative la rochii de mirese în cadrul așa zise ”Vineri albe”, noul concept pe care CCIAT îl lansează la Salonul Mirilor 2016. Astfel, viitoarele mirese au avut la dispoziție 500 de rochii noi, fiecare la preț de 1000 de lei.

Rochii de mireasă spectaculoase, costume de mire, toalete de gală, invitații și mărturii, buchete de mireasă și aranjamente florale, bijuterii și accesorii dar și oferte de organizare nunţi, servicii de decorare, cofetării și restaurante, oferte turistice pentru luna de miere, închiriere limuzine, servicii foto-video și sonorizare, hair-styling și make-up artists – toate se pot găsi la SALONUL MIRILOR 2016.

Șansa unei căsătorii de probă va fi oferită tinerelor cupluri, mâine, 16 ianuarie, între orele 12.00-15.00, la „Spune DA pentru o zi”, ziua în care cuplurile „proaspăt căsătorite” vor primi o fotografie, o lecție de dans și vor intra în tombola care le va aduce o cină romantică.
Cei care vor trece pragul expoziţiei, pe parcursul celor trei zile, vor avea parte și de un bogat program conex: demonstraţii de hair styling și make-up, prezentări de firmă și produse, concertul trupei PHASER, o tombolă care oferă şansa de a câştiga o superbă rochie de mireasă și multe alte cadouri suspriză! Organizatorii speră la o participare numeroasă ținând cont de oferta bogată pentru cei care vor să-și unească destinele în 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ