,,A fost un an provocator”. Sorin Grindeanu vorbește despre relația cu Liviu Dragnea! Video

404

Fostul premier, Sorin Grindeanu, a plecat cu scandal de la Palatul Victoria. Acesta nu a vrut să demisioneze şi a fost dat jos din fruntea Guvernului de propriul partid prin moţiune de cenzură. Ulterior, a fost instalat la şefia ANCOM. Grideanu vorbeşte acum despre relaţia pe care o are, momentan, cu Liviu Dragnea.

„Relaţia mea cu Liviu Dragnea e instituţională. Vin în Parlament. Prezint bugetul ANCOM. Nu e vorba de scuze aici. A fost un an provocator”, a spus Grindeanu care susţine că nu are niciun merit pentru creşterea economică a României.„Nu, nu cred (că am vreun merit – n.r.). A fost o muncă de echipă. Haideţi să vedem cum se închid lucrurile – par în regulă. Vă rog să vă aduceţi aminte, la începutul anului, când am venit în Parlament, cu bugetul pe anul acesta şi când ne propuneam creştere de 5,6% – că aşa s-a construit bugetul pe anul acesta – foarte mulţi erau pesimişti. Uite că lucrurile s-au aşezat. Poate chiar mai bine. Se duce spre 6% – dacă nu peste 6% – creşterea economică, ceea ce mă bucură, vă spun sincer. Sper să se menţină lucrurile bune şi la anul. E un an cu foarte multe provocări”, a mai spus Grindeanu.

Prezent la Parlament, în contextul în care plenul reunit al celor două Camere a adoptat, vineri, bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2018 al ANCOM, Grindeanu a subliniat că această instituţie se autofinanţează. „Noi ne autofinanţăm, aşa că am venit cu bugetul în această săptămână şi în Comisiile reunite – economică de la Senat şi cea de IT – a fost dezbătut în plen. (…) Pe bugetul ANCOM lucrurile sunt cât se poate de ok. E pentru prima dată când e prevăzut în buget un excedent. Lucrurile se aşază şi acolo”, a declarat el.

sursă: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ