A fost o legendă a televiziunii! Ce se întâmplă acum cu cel mai cunoscut prezentator TV și ce salariu încasa

1441

În urmă cu două decenii, era unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de la PRO TV. În anul 2013, acesta a decis să abandoneze media, pensionându-se.

De atunci și până acum, el s-a concentrat mai mult asupra afacerilor și a proiectelor personale. În prezent, Mihai Tatulici, căci despre el e vorba, joacă golf și lucrează la cartea de memorii, ținându-se departe de lumina reflectoarelor.

Tatulici are câteva companii lansate în domeniul media. A fost acționar majoritar, împreună cu soția sa, la revista Privirea și la firma de producție cinematografică N&T Trading.

De asemenea, a investit bani într-o firmă cu produse zaharoase -MCM Network – şi a avut o asociere cu trustul PRO în firma Mediafest, informează Cancan.

Mihai Tatulici s-a născut la 3 iulie 1948 și şi-a început activitatea jurnalistică în 1968, la revista Alma Mater a Universităţii Alexandru Ioan Cuza, unde a ajuns redactor-şef. În anul 1980, el a ajuns realizator la TVR, de unde a plecat pentru a pune bazele Tele7 ABC.

Apoi, Tatulici a intrat în familia PRO TV, iar în 1996 a fondat Clubul Român de Presă.  A avut mai multe emisiuni la Realitatea TV, unde a fost şi director de programe. În afară de activitatea jurnalistică, Tatulici a scris cinci cărţi.

În anul 2011, cu doi ani înainte de a se pensiona, Mihai Tatulici încasa lunar 32.250 de lei, informau jurnaliștii din România la acea vreme.

sursă: bugetul.ro

foto: libertatea.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ