Update: Bărbatul care a distrus 7 mașini i-a atacat și pe polițiști

114

Un bărbat a reușit să creeze pagube pentru 6 șoferi din Arad. Potrivit Poliției, omul de 35 de ani a început să distrugă mai multe mașini parcare pe strada Banu Mărăcine din oraș. Printre mașinile avariate se numără și propriul său autoturism.

Totul s-a întâmplat, marți dimineața, la ora 04:30. Omul ar fi folosit două gantere și pietre și a distus în total 7 autoturisme.

”Până în prezent trei persoane vătămate au formulat plângere prealabilă, urmând ca polițiștii Biroului de Investigații Criminale să îi identifice și pe ceilalți proprietari”, a transmis IPJ Arad.

Bărbatul a ajuns la spital. Până acum nu și-a motivate gestul în fața anchetatorilor.

Update: Bărbatul a sărit de la etajul I cu o macetă și i-a atacat pe polițiști

Apar noi date despre incident. Polițiștii au stabilit că, de fapt, omul aruncase cu cele două gantere de la etajul I al blocului unde locuia. De asemenea, acesta i-a atacat și pe oamenii legii.

”La sosirea polițiștilor, bărbatul a sărit de la balconul apartamentului având o macetă în mână. Până la imobilizarea acestuia, bărbatul a distrus 7 autoturisme, inclusiv al său, aruncând cu pietre. La fața locului s-au deplasat și luptători SAS, care l-au imobilizat, după care a fost internat la spitalul de psihiatrie”, a revenit IPJ Arad.

Se pae că bărbatul a mai avut crize care să necesite evaluare psihologică, dar nu a fost niciodată internat, neapărând în evidențele oamenilor legii.

LĂSAȚI UN MESAJ