A dat ”strechea” în candidații cărășeni? Acuzații de ultraj, accidente cu dosare penale

2489

Candidatul Partidului Verde la Primăria Luncavița, din Caraș-Severin, Nicolae Trebuian, a băgat în spital doi tineri nevinovați, în urma unui accident de circulație. Evenimentul s-a petrecut pe DN 6, între Teregova și Armeniș. Politicianul s-a urcat la volan băut, potrivit polițiștilor.

O înregistrare realizată de o avocată care conducea un autoturism în spatele acestuia, a surprins momentul în care SUV-ul condus de Nicolae Trebuian rula haotic, luând viraje foarte mari. La un moment dat a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, de unde venea un autoturism care, după ce a încercat să evite impactul, a ieșit de pe carosabil, a lovit un parapet metalic, a revenit pe șosea și a intrat pe contrasens intrând în coliziune cu un alt autovehicul care circula regulamentar. De aici, autoturismul lovit a aterizat pe câmp și s-a rostogolit, un tânăr și o tânără, ambii din Reșița, fiind răniți grav. Șoferul vinovat și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, fără să sune la 112 sau să dea vreo mână de ajutor victimelor.

Polițiștii l-au oprit pe Nicolae Trebuian în zona Piatra Scrisă, acolo unde etilotestul a indicat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aer expirat. El a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența alcoolului, vătămare corporală gravă și fugă de la locul accidentului. Cei doi tineri răniți sunt internați la Timișoara, o fată de 24 de ani având multiple fracturi, în special la coloană și la bazin.

Nefericitul eveniment nu e însă de natură a împiedica participarea la campania electorală a candidatului, așa cum nu o poate împiedica nici pe cea a lui Laurențiu Bora, la Reșița, reținut 24 de ore pentru ultraj și furt.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ