14.6 C
Timișoara
miercuri 29 mai 2024

A adormit la volan. Și a fost pentru ultima oară…

La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 06.01, pe DN 6, în localitatea Sadova Veche, a avut loc un grav accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene care au stabilit că un bărbat de 47 de ani, din Obreja, a condus un autoturism din direcția Orșova spre Caransebeș.
În localitatea Sadova Veche, la km 433+60 m, pe un sector de drum în aliniament, conducătorul auto a adormit la volan, a pătruns pe contrasens, părăsind partea carosabilă prin stânga direcției de mers și a intrat în coliziune frontală cu un podeț din beton.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea ușoară a unei femei în vârstă de 39 de ani, pasageră pe locul din dreapta-față în autoturism.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Întrerupere apă caldă și rece – miercuri, 29.05.2024 – lucrări Rețele Electrice Banat SA

Având în vedere notificarea transmisă de către Rețelele Electrice Banat S.A. privind execuția unor lucrări în rețeaua de medie tensiune, la PT 49, planificate...

Alegerile locale, un coșmar pentru doi șoferi din Timiș

Două mașini s-au ciocnit în urma unui accident rutier neobișnuit. O ună de vot a căzut pe șosea din spatele unei dube. Acccidentul a...

Citește și :