9.1 C
Timișoara
duminică 28 aprilie 2024

Recordul de viteză, pe o autostradă din România, pe… radar. Cu cât a putut să circule un şofer

Este cea mai mare viteză înregistrată de aparatele radar pe autostrăzile din România! Nu e o bârfă, un zvon, ci o anunţă, cu subiect şi predicat, IGPR.

Polițiștii rutieri au depistat în trafic, pe autostrada A3 Turda – Borș, un bărbat care conducea cu viteza de 246 km/h. „Aceasta este cea mai mare viteză cu care aparatele radar au înregistrat un autovehicul care circula pe autostrăzile din România”, comunică poliţiştii, care adaugă:

„Depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!”.

Şoferul care a stabilit recordul a fost sancționat contravențional, cu amendă de 945 de lei, iar permisul i-a fost reținut pentru 90 de zile.

Asta, pentru că doar atât prevede legislaţia, extrem de blândă cu asemenea inconştienţi! Poliţiştii n-au oferit, ca de obicei, o sumedenie de sfaturi, scrise în stil cazon, ci le transmit şoferilor scurt: „Cei dragi vă așteaptă acasă!” Nu întotdeauna viteza mare va face să ajungeţi mai repede la ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :