Chester Williams, rechemat pentru asaltul la titlu

139

Soluție de urgență adoptată de echipa campioană; Saracens l-a readus pe sud-africanul Chester Williams pe bancă pentru a stopa criza și a-și apăra titlul în Superligă.

Vești bune pentru rugbișii timișoreni, Chester Williams a revenit în Ronaț ca soluție salvatoare într-un moment în care titlu pare să se fie destul de departe. Sud-africanul a deschis seria titlurilor pe Bega cu reușitele din 2012 și 2013 și revine în această primăvară cu misiunea de a revigora echipa timișoreană.

Anuțul surpriză a fost făcut vineri, cu două zile înaintea ultimei confruntări din sezonul regulat al Superligii. Chester a condus deja de astăzi primul antrenament în colaborare cu interimarul Sosene Anesi. Fostul campion mondial din 1995 trebuie să aducă un refresh în tabăra sarazinilor în perioada de 4 săptămâni pe care o va petrece în cadrul clubului.

„Întotdeauna mă simt aici ca într-o familie mare și fericită. Mi-au propus să fiu director tehnic al echipei pentru următoarele trei-patru săptămâni. Iubesc clubul acesta foarte mult, astfel că nu am putut refuza oferta, astfel că îi voi sta la dispoziție cu orice fel de ajutor lui Sosene Anesi, mă voi ocupa atât de aspectele din teren, cât și de cele din afara lui. Îmi doresc foarte mult să pun umărul la un nou titlu pentru Timișoara. Pentru asta va trebui să muncim foarte mult, dar și foarte inteligent”, au fost primele declarații ale lui Chester la revenirea în Ronaț.

Tratativele cu Chester au fost demarate imediat după eliminarea din barajul Challenge Cup au dezvăluit oficialii clubului bănățean. ”Este un moment care apare la orice echipă mare. După șase ani în care am dominat în totalitate competițiile interne, am câștigat opt finale, a intervenit, pe fondul unui aspect mental și al unei scăderi de energie, acel insucces cu rușii, care s-a continuat prin meciul slab făcut de noi la Baia Mare”, a punctat Dușan Filipaș.

Redebutul lui Chester Williams pentru Saracens se va produce duminică, ora 11, atunci când Timișoara susține ultimul joc din sezonul regulat în compania Politehnicii Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.