19.1 C
Timișoara
sâmbătă 27 aprilie 2024

Accident GRAV în apropierea Timișoarei, cu un mort și 3 răniți grav-VIDEO

Echipa de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Banat” al județului Timiș a intervenit, în această după amiază, la un Grav accident de circulație produs la ieșire din localitatea Sânandrei înspre Orțisoara!

”În accident au fost implicate două autoturisme. SW-a acționat pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin, care din nefericire a fost declarată decedată de medicul de la locul accidentului, o persoană de sex feminin este în stop cardio respirator, se execută manevre de resuscitare cardio pulmonară, iar alte 3 persoane sunt preluate de ambulanțe, starea lor fiind stabilă.

S-a acționat cu 2 autospeciale cu modul de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, 14 subofițeri, 2 ambulanțe SAJ, și echipaje de la poliție și criminalistică” se spune în comunicatul ISU ”Banat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Producător de vin din Timiș, obligat prin lege să epuizeze 7 milioane de sticle fără ambalaj SGR

Producătorul de vin „Cramele Recaș”, a obținut în instanță suspendarea articolului din lege care prevede obligativitatea producătorilor de a epuiza toate stocurile fără etichetă...

Din ateliere – pe simeze. +40 de artiști timișoreni expun în Galeria Helios

„Prezențe artistice semnificative din atelierele Uniunii Artiștilor Plastici filiala Timișoara”. Așa se intitulează demersul plastic propus de o serie de artiști vizuali timișoreni. Este...

Citește și :