20.1 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Miting de protest la penitenciarul din Timișoara. Lucrătorii, nu deținuții, se declară discriminați de Guvern!…

În data de 5 octombrie 2016, ora 09.00, în fața sediului Penitenciarului Timișoara, situat pe str. Popa Șapcă nr.7, membrii filialei Timișoara a Sindicatului Național al Lucrătorilor de Penitenciare vor organiza un miting de protest cu tema „Discriminarea impusă de la nivel guvernamental în structura de apărare și lipsa de personal”, cu referire la OUG nr.20/2016.

Mărul discordiei îl reprezintă Ordonanţa de urgenţă nr. 20/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Mitingul face parte din programul stabilit la nivel național de către Sindicatul Național al Lucrătorilor de Penitenciare.
Președintele SNLP Filiala Timișoara, Marius Duricu, subliniază că acțiunea de protest nu afectează în nici un fel siguranța locului de deținere și asigurarea drepturilor deținuților, conform prevederilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Moneda euro împlinește un sfert de secol

În plin efort de acceptare a teritoriului României în zona Schengen, nu se spune aproape nimic despre moneda euro, care tocmai a depășit primii...

„Ora de Autoîngrijire” – întâlnirile în care timișorenii pot învăța cum să se descurce cu o boală cronică

„Ora de Autoîngrijire”, este un eveniment dedicat persoanelor diagnosticate cu boli cronice, cu afecțiuni oncologice sau non-oncologice. Cei care doresc au ocazia să participe...

Citește și :