ASU Poli a spart gheața în Liga a 2-a

573

Cinci etape au avut de așteptat suporterii prima victorie a echipei pe care o susțin în Liga a 2-a. ASU Politehnica a trecut sâmbătă de Metalul Reșița cu 2-0, oferindu-le prima bucurie druckerilor.

Derby-ul bănățean de pe hârtie dintre Poli și Reșița nu a avut nimic cu titulatura de derby. În primul rând pentru că Metalul s-a mutat la Snagov! Apoi pentru că situația ambelor echipe este de așa natură că meciurile jucate în primele runde au fost mai mult un supliciu.

Confruntarea programată nefericit la aceeași oră cu meciul de handbal din cupele europene al Politehnicii, a avut aceleași coordonate tipice ligii secunde. Câștig de cauză a avut echipa ce a greșit mai puțin și pentru prima oară în acest campionat aceasta a fost Poli. Blănaru în minutul 17, din poziție de singur cu portarul, și Dănăricu, în minutul 24, cu un șut plasat din afara careului mare, au stabilit învingătoarea unei partide cu puține situații de poartă.

Antrenorul Sorin Brândescu a jucat cu: Constantinescu – Motreanu, Telescu,  Gălan, Todorov – Birău, Giuricici, Bilian, Dănăricu (min. 57, Bădăuţă), Ghinescu (min. 79, Vucea) – Blănaru (min. 64, Mărgărit).

Pentru ASU urmează sâmbătă viitoare deplasarea pe terenul lui CS Mioveni. Argeșenii au remizat 0-0 cu UTA și au adunat 8 puncte, în timp ce Poli este tot pe loc retrogradabil cu 4 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.