11.2 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Nuțu Maria Mirabela, trimisă în judecată pentru că a lovit cu mâinile încătușate un procuror

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara au finalizat urmărirea penală și, prin rechizitoriul cu nr. 580/P/2016 din 28.07.2016, au dispus trimiterea în judecată a inculpatei Nuțu Maria Mirabela, cercetată în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj judiciar, prev. de art. 279 din Cp rap. la art. 193 alin. 1, 2 Cp.

În fapt, în sarcina inculpatei s-a reținut că în data de 17 iulie 2016, în jurul orei 12:06, în timp ce se afla în sediul Judecătoriei Timișoara, în sala de ședințe nr. 278 unde se soluționa propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara de arestare preventivă a acesteia în dosarul nr. 5897/P/2016, ar fi lovit-o cu mâinile încătușate și i-ar fi adus amenințări procurorului Macrea Loredana din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu.
În urma loviturii, persoana vătămată, Macrea Loredana, a suferit vătămări ce au necesitat pentru vindecare un număr de 3 (trei) zile de îngrijiri medicale.

Dosarul a fost înaintat, spre soluționare, Judecătoriei Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :