20.1 C
Timișoara
miercuri 8 mai 2024

Lugojul rămâne fără primar! Ce se va întâmpla în viitorul apropiat în localitate

Claudiu Buciu a pierdut definitiv procesele prin care contesta ordinul prefectului Mihai Ritivoiu de încetare a mandatului de primar al Lugojului.

Curtea de Apel Timisoara a respins recursul formulat de Buciu împotriva hotărârii Tribunalului Timiş, care a stabilit că măsura luată de prefect este legală.

După sentința definitivă a instanței de judecată, Claudiu Buciu a anunțat, pe Facebook, că își va continua activitatea în cadrul Primăriei Lugoj, în calitate de consilier al primarului interimar, Bogdan Blidariu, și a susținut că adevăratul motiv pentru care a fost îndepărtat din funcție a fost unul politic.

De cealaltă parte, prefectul de Timiș, Mihai Ritivoiu, a declarat că nu comentează decizia instanței, dar a spus că regretă situația de incertitudine de la Lugoj.

Vă reamintim, decizia prefectului de Timiș a fost luată la începutul lunii iulie, motivul fiind acela că Buciu și-a schimbat domiciliul, timp de o lună și jumătate. Lugojul devine astfel, a doua localitate din Timiş, după Giroc, unde trebuie organizate alegeri parţiale pentru funcţia de primar.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :