17.1 C
Timișoara
vineri 3 mai 2024

Rareș Bogdan vrea eternizarea PNL-PSD la putere

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a declarat la o emisiune TV că guvernarea PSD-PNL va mai sta încă șase ani la putere, iar România va deveni motorul Europei Centrale și de Est.

„Nu există o altă variantă decât o alianță PSD-PNL pentru următorii 6 ani. Venim cu două partide main stream sănătoase. Noi mergem pe sistem german. Asta vom fi noi, motorul Europei centrale și de est.

Pentru România, chestiunea legată de încălzirea a peste 7 milioane de gospodării trebuie rezolvată. Noi am vrea să mărim pensiile cu cât mai mult. A crescut foarte mult costul de zi cu zi. Problema este că trebuie să existe sustenabilitate, resurse bugetare.

Atât PNL, cât și PSD doresc creșterea pensiilor. Nu vreau să înaintez nici o cifră.

Numărul românilor care se întorc acasă va fi, anul acesta, mai mare decât al celora care pleacă. Noi trebuie să le dăm siguranță și o perspectivă de a trăi mai bine”, a spus Rareș Bogdan.

Sursa: https://newsweek.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Moartea prin răstignire a lui Isus din Nazaret – profeție biblică sau cel mai crunt și inechitabil verdict al secolului I?

Profeție biblică sau nu, în Vinerea Mare s-a hotărât întreaga soartă a creștinismului, conform învățăturilor biblice. Isus Hristos a fost condamnat pe nedrept la...

Piața din Vinerea Mare vine cu prețuri speciale și cu alte ,,mirodenii”

În toate gospodăriile din partea noastră de țară, cei ce se pregătesc să prăznuiasă Învierea Mântuitorului fac pregătiri minuțioase. E mare forfotă în case...

Citește și :