Cu restricţii de circulaţie pe drumul spre Deva

552

Şoferii care circulă spre zona Făget şi mai departe spre judeţul Hunedoara se vor lovi de restricţii. Timp de 5 zile, aici se circulă pe o cale rutieră improvizată. Totul pentru ca CFR să înlocuiască dalele de la trecerea peste calea ferată. Vor fi puse dale noi, care pot susţine traficul greu şi foarte greu.

Restricţiile sunt în vigoare din 10 iunie până în 14 iunie.

„Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă participanţii la trafic că, în perioada 10.06.2016 – 14.06.2016, se va închide circulaţia pe DN 68A, în zona pasajului de cale ferată Ilia – Lugoj, de la km 40+480, pe raza localităţii Margina, pentru execuţia lucrărilor de înlocuire a dalelor de beton existente cu dale elastice pentru trafic greu şi foarte greu. În perioada de desfăşurare a lucrărilor, traficul se va desfăşura pe varianta provizorie amenajată de către antreprenor în imediata apropiere a drumului naţional. Pe varianta provizorie se vor amplasa bariere mobile şi se va asigura, de către executantul lucrării, prezenţa piloţilor de dirijare a traficului, atât pe timpul zilei, cât şi pe timpul nopţii”, transmite DRDP Timişoara.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620, precum şi la Dispeceratul C.N.A.D.N.R., la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360 sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.