Timişoara: Trei oameni răniţi, după ce un şofer a pierdut controlul volanului, într-o intersecţie. I s-a făcut rău la volan FOTO

540
Sursa foto: Facebook/Info Trafic jud. Timiş

Un bărbat de 59 de ani a provocat un accident rutier într-o intersecţie din Timişoara, după ce i s-a făcut rău la volan. În urma accidentului au rezultat trei victime, între care doi pietoni care aşteptau să traverseze strada regulamentar.

”Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a condus un autoturism pe Calea Şagului, dinspre strada 16 Decembrie, iar la intersecţia cu bulevardul Liviu Rebreanu a pătruns pe contrasens, şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 29 de ani. În urma impactului primul autoturism a fost proiectat în doi pietoni, un bărbat şi o femeie, ambii in vârstă de 68 de ani, care traversau regulamentar, iar ulterior autoturismul, scăpat de sub control, a intrat în coliziune cu alte 4  autoturisme ce se aflau într-o parcare special amenajată”, transmite IPJ Timiş.

În urma impactului au rezultat trei victime, cei doi pietoni şi conducătorul auto în vârstă de 59 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Potrivit martorilor, şoferului i s-a făcut rău la volan, se pare că a suferit o criză de epilepsie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.