„Poetica tăcerii și distanței”, expoziție de pictură la Muzeul Național al Banatului

52

Muzeul Național al Banatului, Ambasada Republicii Macedonia de Nord în România împreună cu Consulatul Onorific de la Timișoara vă invită să vizitați în perioada 26 – 30 octombrie, prima expoziție în România a artistei macedonene, Tanja Balac – „Poetica tăcerii și distanței”.

Artista din R. Macedonia de Nord va expune o colecție de 22 de tablouri, în mansarda B1 a Bastionului Theresia din Timișoara. Premiată la nivel internațional, Tanja Balac este o artistă care și-a prezentat lucrările în peste 50 de expoziții din lume. Detalii despre activitatea artistică a Tanja Balac se regăsesc la adresa https://tanjabalac.com.

Expoziția este organizată cu sprijinul Ministerului Culturii din Republica Macedonia de Nord și Consiliului Județean Timiș. La vernisajul „Poetica tăcerii și distanței” vor participa E.S. dl. Gabriel Atanasov – ambasadorul Republicii Macedonia de Nord în România, D-na Silvana Ivanovska – adjunct al șefului misiunii diplomatice, dl. Pavel Ernest Dupta – consulul onorific al Republicii Macedonia de Nord la Timișoara, Claudiu Ilaș – managerul Muzeului Național al Banatului și alți reprezentanți ai instituțiilor din Timiș.

Vernisajul expoziției „Poetica tăcerii și distanței” are loc marți, 26 octombrie, în mansarda B1 a Bastionului Theresia, de la ora 18. Vă reamintim că la eveniment pot participa doar persoanele care au certificat verde de vaccinare împotriva COVID-19 sau de trecere prin boală. De asemenea, accesul la eveniment este permis în limita a 50 de participanți, iar masca de protecție este obligatorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.