Primarul Timișoarei, întâlnire cu reprezentantul OMS

33

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, se va întâlni cu reprezentantul Organizației Mondiale a Sănătății, care a venit în România. Împreună vor căuta soluții pentru accelerarea procesului de vaccinare.

„Marți, 26 octombrie, Primarul Municipiului Timișoara, Dominic Fritz se va întâlni cu reprezentantul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), care vine la Timișoara, în contextul pandemiei de COVID19, pentru a discuta despre soluțiile pe termen scurt și mediu pentru campania de vaccinare locală și creșterea ratei de vaccinare. OMS va fi reprezentat de Heather Papowitz, expert cu peste 20 de ani de experiență în conducerea și gestionarea programelor pentru managementul riscului de dezastre și urgențe medicale”, a anunțat Primăria Timișoara.

În acest weekend a fost atins un vârf al persoanelor vaccinate: vineri, au fost administrate 3.800 de doze de vaccin, comparativ cu doar 1.494 de doze administrate luni. Lista centrelor de vaccinare, precum și toate datele utile le găsiți pe portalul Primăriei Municipiului Timișoara, https://covid19.primariatm.ro/. Tot de aici puteți afla care sunt restricțiile care intră în vigoare de azi, 25 octombrie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.