17.2 C
Timișoara
vineri 3 mai 2024

Mihaela Găleanu, fosta şefă a Finanţelor din Arad, a murit în Italia

Mihaela Găleanu, fosta șefă a Administrației Finanțelor Publice din Arad, a murit la vârsta de 51 de ani, în Italia. Anunțul a fost făcut de fiica ei, pe o rețea de socializare.

Presa din Arad scrie că Mihaela Gălean se afla de mai mulți ani în Italia și suferea de o afecțiune gravă. Potrivit profilului ei de Facebook, fosta şefă a Finanţelor din Arad făcea voluntariat pe ambulanță, colaborând cu asociația COSP (Centro Operativo Soccorso Publico).

Femeia s-a stins joi, în locuința sa din Bedizzole, provincia Brescia din Lombardia, iar anunțul decesului a fost făcut de fiica sa.

„Din păcate va dau vestea că mamica mea Mihaela Galeanu s-a stins din viață. Mamica mea dragă si scumpă a pierdut si nu a putut să mai ducă pe picioare boala pe care o avea. Astazi am vorbit cu ea si nu i-am spus ca o iubesc…. pentru ultima oară. Acum iti spun HAIDE ACASA….. HAIDE… TE IUBESC ENORM INGERUL MEU PĂZITOR…….. SPER CA ACOLO SUS SA NU MAI SUFERII SI SA FII FERITĂ…. MAMICA MEA…”, a scris tânăra pe Paula I. pe Facebook.
Continuarea AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Succes timișorean cu Ada Hausvater „Manager de Top”

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara, a fost inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024. Top 100 Manageri reprezintă rezultatul...

Animalele, cei mai buni prieteni ai copiilor | FOTO-VIDEO

Trăim într-o lume tot mai tehnologizată și plină de mașinării ce tind să ia locul omului în tot ce ține de muncile mai grele....

Citește și :