23 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Maximum Rock Festival 2021 va fi reprogramat

Echipa care organizează Maximum Rock Festival susțin că, deși se vede nevoită să reprogrameze spectacolele din iunie, este optimistă și speră că va aduce în curând vești bune fanilor.

„Sectorul cultural trece printr-o perioadă extrem de dificilă, în care lipsa de predictibilitate a făcut ca organizatorii de evenimente, atât cei din România, cât și cei din străinătate, să anuleze sau să amâne evenimentele programate pentru acest an.

De la începutul anului 2021 am așteptat din partea autorităților niște reglementări clare și ne-am arătat disponibilitatea în ceea ce privește găsirea de soluții pentru reluarea evenimentelor, însă această așteptare se prelungește nefiresc de mult. În lipsa unor răspunsuri clare, suntem nevoiți să luăm decizia ca Maximum Rock Festival, eveniment programat pentru 4-5 iunie 2021, să fie reprogramat.

Așa cum am mai spus cu nenumărate ocazii, Maximum Rock Festival înseamnă mai mult decât un simplu festival. Este rezultatul anilor de muncă, al pasiunii și al dăruirii, atât din partea formațiilor participante, cât și din partea noastră, a echipei organizatorice. În condițiile actuale, când guvernul ignoră în totalitate sectorul cultural, nu avem certitudinea că noi, în calitate de organizatori, vă putem oferi ceea ce vă doriți și că vom reuși să facem ca festivalul să se desfășoare în condiții optime la data programată inițial.

În perioada următoare revenim cu informații atât despre noua perioadă a festivalului, trupele confirmate, cât și despre abonamentele achiziționate până în acest moment.

În această perioadă este foarte important ca fiecare dintre noi să se protejeze și să aibă grijă de cei de lângă noi, să respectăm regulile astfel încât să putem trece cât mai repede peste această pandemie și totul să revină la normal.

Vă mulțumim pentru sprijin, înțelegere, încredere și pentru răbdare.
Ne revedem curând, festivalul este mai aproape decât credeți!”

Echipa Maximum Rock Festival

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :