17.2 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Atentat terorist în Turcia. Un kamikaze s-a aruncat în aer

Un presupus jihadist din gruparea Statul Islamic (SI) s-a aruncat în aer în timpul unei percheziţii a poliţiei într-un imobil din Gaziantep, oraş din Turcia situat în apropiere de frontiera cu Siria, au informat joi mai multe media, scrie AFP, citată de agerpres.ro.

„Un terorist care se afla într-o ascunzătoare a Daech (acronimul arab al SI) şi-a acţionat centura cu explozivi” remarcând prezenţa poliţiştilor, a transmis agenţia de presă Dogan, fără să precizeze dacă forţele de securitate au fost lovite. Numeroase ambulanţe au fost trimise la faţa locului, potrivit agenţiei.

Niciun poliţist nu a fost rănit, a transmis agenţia proguvernamentală de presă Anatolia, adăugând că teroristul a murit în explozie şi că o altă persoană care se găsea în imobil a fost arestată.

Turcia este în stare de alertă maximă după ce a fost lovită de o serie de atentate sinucigaşe legate de conflictul kurd sau atribuite SI, care au făcut zeci de morţi.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

„Pe urmele germanilor în Banat”, la Universitatea Politehnica Timișoara, cu profesorul Anton Sterbling

Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara a găzduit miercuri, 24 aprilie 2024, conferința „Auf den Spuren der Deutschen im Banat...

Peste 200 de lideri de afaceri europeni așteptați la Forumul Internațional de Afaceri Timișoara

Pregătirile pentru organizarea Forumului Internațional de Afaceri Timișoara, premieră CCIA Timiș în sistemul cameral românesc și european, se apropie de final. Din cele 7 țări...

Citește și :