21.2 C
Timișoara
joi 2 mai 2024

Medic condamnat la închisoare, prins la Nădlac, încercând să fugă din țară

Un medic condamnat la închisoare cu executare, pentru ucidere din culpă, a fost prins când intenţiona să fugă din ţară.

Medicul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, după ce fusese achitat iniţial în acest caz.

Medicul Călin Doboş a fost prins de poliţiştii de frontieră din Arad, la câteva ore după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

Acesta a fost găsit vinovat de comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, după ce o femeie de 37 de ani, din Galaţi, a murit în urma unei operaţii de liposucţie, potrivit presei centrale.

Medicul de 46 de ani, domiciliat în Bucureşti, era specializat în chirurgie maxilo-facială în momentul în care a efectuat operaţia de liposucţie la Galaţi.

Achitat iniţial de magistraţii de la Judecătoria Galaţi, medicul a fost condamnat în cele din urmă la închisoare cu executare de către magistraţii de la Curtea de Apel Galaţi.

Rudele victimei l-au acuzat pe medic că, în timpul operaţiei, a perforat de mai multe ori intestinul femeii, situaţie care a dus la decesul acesteia.
Sursa: glsa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Fritz are încă un competitor în coasta sa! Fondatorul USR Timiș, Cristian Moș, și-a depus, oficial, candidatura la Primăria Timișoara

Fostul președinte al USR Timiș și unul dintre fondatorii filialei, Cristian Moș, și-a depus candidatura independentă la Primăria Timișoara. Sute de telefoane de la timișoreni....

Un adevărat colț de rai poate fi întâlnit la 100 de kilometri de Timișoara

Ţara Haţegului poate reprezenta una dintre destinaţiile de vacanţă în aceste zile libere și îi așteaptă pe turiști cu trasee tematice, geoparcul dinozaurilor și...

Citește și :