17.1 C
Timișoara
vineri 3 mai 2024

O stradă intens circulată din Timișoara se închide pentru o săptămână

Circulația rutieră va fi închisă timp de o săptămână pe strada Ciprian Porumbescu din Timișoara.

Primăria Timișoara anunță că pentru a putea fi executate lucrările de asfaltare pe strada Ciprian Porumbescu, s-a decis închiderea circulației în perioada 24 – 28 septembrie. Potrivit reprezentanților primăriei, traficul va fi închis pe tronsonul cuprins între bv. C. Brâncoveanu și Piața Nicolae Bălcescu.

Măsura afectează și circulația autobuzelor de pe linia Expres 8, care vor circula deviat de luni și până la finalizarea lucrărilor, anunţă Societatea de Transport Public Timişoara.

Traseul deviat pentru Expres 8, în zonă, este Calea Şagului – bulevardul 16 Decembrie– Piaţa Maria – Splaiul Tudor Vladimirescu – bd. Vasile Pârvan. Pe traseul deviat, mijloacele de transport vor opri în staţiile liniilor de autobuz 33 şi Expres 7.

sursa: www.radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Moartea prin răstignire a lui Isus din Nazaret – profeție biblică sau cel mai crunt și inechitabil verdict al secolului I?

Profeție biblică sau nu, în Vinerea Mare s-a hotărât întreaga soartă a creștinismului, conform învățăturilor biblice. Isus Hristos a fost condamnat pe nedrept la...

Piața din Vinerea Mare vine cu prețuri speciale și cu alte ,,mirodenii”

În toate gospodăriile din partea noastră de țară, cei ce se pregătesc să prăznuiasă Învierea Mântuitorului fac pregătiri minuțioase. E mare forfotă în case...

Citește și :