Programul marilor magazine, de Paște, în Timișoara

    583

    Supermaketurile Kaufland din Timișoara sunt închise, duminică, în prima zi de Paști, dar sunt deschise, luni, în 20 aprile, până la ora 15:00.

    Nici lanțul de magazine Lidl nu vor chema angajații la muncă în 19 și 20 aprilie.
    ”În această perioadă, cu toții facem eforturi pentru a rămâne #ImpreunaInSiguranta. Colegii noștri din toate magazinele dau dovadă de implicare și responsabilitate, mai mult ca oricând. Și pentru asta le mulțumim!Acum e timpul să-și ia un răgaz, să se bucure cu toții de sărbători în tihnă, acasă, ca noi toți în aceste zile. De aceea vă anunțăm că, la fel ca în fiecare an, în zilele de 19 și 20 aprilie 2020 magazinele noastre sunt închise”, au transmis reprezentanții Lidl, pe Facebook.

    Magazinele Profi închid ușile, diseară, la ora 19, iar duminică magazinele sunt închise. Angajații lanțului revin la muncă, luni, 20 aprilie, între orele 10:00 și 18:00. Retailul Carrefour a anunțat că mahazinele sale vor fi închise în primele două zile de Paști. Programul și livrările la domiciliu vor fi reluate, marți, 21 aprilie.  Magazinele Mega Image au și ele un program special de sărbători. Toate cele aflate la Timișoara sunt închise, duminică, însă redeschid luni, în intervașlul orar 11:00 – 18:00, excepție făcând marketurile din Calea Buzișului și Piața 700.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.