23 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Persoane izolate la domiciliu pe raza comunei Moșnița Nouă

Primăria Comunei Moșnița Noua și consilierii locali se apropie de cetățenii care sunt imobilizați în casă din motive medicale.

În contextul riscului de răspândire a epidemiei cu Covid-19, conform datelor primite de la DSP Timiș, pe raza Comunei Moșnița Nouă sunt in acest moment 7 persoane izolate la domiciliu.

Polița Locală Moșnița Nouă împreună cu Poliția Națională verifică în mod constant prezența lor la domiciliu, fiind interzis oricăror altor persoane să ia legatura cu aceștia.

Primăria face un apel către toți cetățenii care se întorc din afara țării să anunțe de urgență la numarul de telefon al Poliției Locale Moșnița Nouă (0372) 797 700, venirea lor pe raza Comunei Moșnița Nouă. De asemenea, cetățenii care au cunoștință de venirea în comună a unor persoane din afara țării, sunt rugate să anunțe telefonic Poliția Locală Moșnița Nouă.

„În plină criză de răspândire a coronavirusul pe teritoriul României, facem apel la înţelegere şi la conştientizarea importanţei aplicării tuturor măsurilor de natură a preîntâmpina orice situaţie care poate pune în pericol sănătatea noastră și a copiilor noștri.
Vă rugăm să respectați măsurile suplimentare aprobate de Comitetul Local pentru situații de Urgență Moșnița Nouă, să evitați zonele aglomerate, locuri de joacă pentru copii si alte zone publice, de unde cu ușurința se poate contacta acest virus. Vă mulțumim!”

Comitetul local pentru situații de urgență Moșnița Nouă, condus de primar, a luat câteva măsuri foarte bune, după cum se poate vedea mai jos.

„Aș sugera CLSU MN să mai adauge câteva măsuri, între care aș aminti identificarea persoanelor vârstnice vulnerabile sau fără aparținători, pentru a-i ajuta cu aprovizionarea și a nu-i expune la îmbolnăvire, de asemenea identificarea gravidelor la care se apropie termenul pentru naștere și asigurarea accesului facil al ambulanțelor până la acestea, în caz de urgență medicală. Probabil că după declararea stării de urgență de către președinte, vor mai fi necesare și alte măsuri.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :