Ce bluze să porți în 2020 pentru a fi trendy

321

O femeie nu are niciodată preamulte rujuri. Corect? Ei bine, aceeași regulă se aplică șiî n cazul bluzelor. Niciodată nu avemsuficientemodele, culori, mereuapare o tendință nouăpe care bineînțeles dorim să o respectăm.

Bluza reprezintă un obiect vestimentar foarte important, de alegerea ei depinzâ nd în mare parte succesul în tregii ținute. Silueta, materialul și designul trebuiesă se sincronizeze perfect. O bluză rafinată îți vapune în evidență corpul, îți va sublinia atractivitate a și feminitatea. Oferta Fashion Days it ipune la dispozitie o colectia intreaga de bluze elegante si rafinate pentru toate gusturile si preferintele feminine.

Care sunt tendințele prezentărilor de modă pentru Primăvară-Vară 2020 în materie de bluze de damă? Ce fel de bluze ne sugerează marii creatori de modă să purtăm pentru a fi trendy?

  • Bluze cu gulere, volane și mâneci bufante

Dacă sezonul trecut s-au purtat bluzele victoriene, sezonul acesta gulerul devine un adevărat statement.

Sunt în trend bluzele cu gulere încrețite, exagerate, foarte vizibile, supra dimensionate.

Poartă-le și vei avea un farmec aparte! Aceste bluze sunt foarte chic!

Bluze cu gulere plisate

Foarte feminine ți se vor potrivi dacă ai iubit filmele Elizabethane. Adoptă acest look și ținuta ta va emana feminitate!

  • Bluze cu imprimeuri florale, dublate de gulere spectaculoase

Le poți introduce în ținute romantice și elegante, accesorizându-le fie cu pantofi, fie cu sandale. Nu teferi de asortări îndrăznețe. Tema florală este preferata designerilor pentrubluzele anului 2020. Mugurii mari și lungi de trandafiri se regăsesc pe o mulțime de imprimeuri.

  • Bluze stil ie
  • Bluze stil tunică
  • Bluze transparente
  • Bluze în culori vibrante

Pentru a pune în valoare bluzele, marii designeri au ales pentru acest sezon, albastru si verde, culori inspirate de mare și de ocean, yellow mellow, inspirat din cromatica solurilor întimpul toamnei, portocaliu cantaloupe, cassis –o fuziune între tonurile de roz și de mov, neo-mint – nuanță pastel moale, simbol al optimismului, magenta dar și culorile clasice, mereu actuale: negru, alb,  nude. Brandurile Adidas, Vans si Banana Republic sunt unele dintre acele branduri din care puteti alege o serie intreaga de bluze si alte accesorii sport.

Imprimeurile bluzelor de damă pentru Primăvară-Vară 2020 sunt reprezentate de buline, figure geometrice, desene abstracte și flori cu crenguțe, precum și de carouri și dungi, ideale pentru vară, în tendințe în acest sezon mai mult ca niciodată.

Țesăturile predominante în colecțiile bluzelor de damă pentru Primăvară-Vară 2020 sunt: mătase, satin, bumbac, șifon. Cu siguranță sezonul Primăvară-Vară 2020 va fi caracterizat de multă culoare, veselie și naturalețe, va fi un mix între anii 70 și anii 90.

Îmbracă-te pentru viața pe care o dorești! Fii trendy!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.