14.1 C
Timișoara
joi 2 mai 2024

Centrul orașului fără apă din cauza unei avarii

Timișoreni sâmbăta AQUATIM face lucrări, zona centrala va fi afectată și va rămâne fără apă.

Sâmbătă, 22.02.2020, echipele Aquatim vor interveni în zona centrală, în parcarea din spatele Primăriei și pe artera de legătură între străzile Eminescu și C.D.Loga (lateral Primărie), între orele 09-13, pentru remedierea unei avarii de conductă.
Circulația pe strada Eminescu (între străzile Săvinești și Piața Victoriei) va fi restricționată până în jurul orelor 13.
Vor rămâne fără apă rece P.T. Primărie și, posibil, P.T.4B, P.T.3, cât și străzile Eminescu, între Miron Cristea și Piața Victoriei, respectiv Goethe și Piața Victoriei.
La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.
Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, autoritatile recomanda clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Spălări și lucrări la rețelele Aquatim

Miercuri, 8 mai, între orele 00-21 se va executa o conectare de conducte la intersecția Căii Bogdăneștilor cu strada Dunărea. Lucrările fac...

Ezoteric Fest Timișoara 2024

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș readuc în atenția publicului evenimentul EZOTERIC Fest, ediția a...

Citește și :