16.1 C
Timișoara
vineri 3 mai 2024

Tânăr decedat după un grav accident. Cristian avea 23 de ani / VIDEO

Cristian Luca, un tânăr de 23 de ani rănit grav într-un accident teribil produs în Buzău, a murit după două luni de agonie. Tânărul s-a stins joi, la spital.
VIDEO
Nenorocirea a avut loc în noaptea de 9 spre 10 decembrie, anul trecut.

Tânărul de 23 de ani a intrat cu maşina într-o curbă și a pierdut controlul volanului, răsturnându-se pe câmp. Nimeni nu știe clar cum s-a produs accidentul, însă polițiștii cred că tânărul avea viteză.

Echipajele de prim-ajutor l-au scos pe Cristian dintre fiarele contorsionate inconştient. Cristian a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă “Sfântul Pantelimon” din Bucureşti.

„Pacientul este în comă, politraumatizat, cu leziuni la nivelul extremității cefalice, dar și toraco-abdominale. Va fi transferat cu ambulanța cu medic la Spitalul Sf Pantelimon din capitală”, au fost informațiile venite de la UPU în acea dimineață.

Cristian Luca a murit după două luni de agonie pe patul de spital
De atunci, Cristi nu și-a mai revenit. Avea rare momente în care mai deschidea ochii și răspundea la stimului, scrie buzoienii.ro.

De două săptămâni a fost adus la spitalul din Buzău, iar joi inima lui Cristi a încetat să mai bată.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Datoria guvernamentală a României a depășit în februarie 52 la sută din PIB

Datoria administraţiei publice (datoria guvernamentală) a urcat, în februarie 2024, până la 841,292 miliarde lei, de la 801,687 miliarde de lei în luna precedentă,...

Succes timișorean cu Ada Hausvater „Manager de Top”

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara, a fost inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024. Top 100 Manageri reprezintă rezultatul...

Citește și :