11.2 C
Timișoara
luni 6 mai 2024

Intoxicări cu gaz, în Timișoara

O femeie a ajuns, joi seara, la spital după ce s-a intoxicat cu gaz. Totul s-a întâmplat în Timișoara, pe strada Donici.

„Pompierii au fost chemați de urgență la locuința unde erau 4 adulți și 2 copii. Unul din cei doi copii și o persoană de sex feminin prezentau simptome: vărsături, greață, amețeli, anterior sosirii echipajelor ISU.

Au fost evacuate persoanele din casă și li s-a făcut evaluarea de către personalul medical prezent la fața locului. După efectuarea măsurătorilor s-au constatat scăpări de gaz la un furtun de la centrala termică și acumulări de monoxid de carbon de la o instalație de încălzire improvizată.

S-a efectuat ventilarea încăperilor prin deschiderea geamurilor și aspirația cu ventilatoarele din dotare, timp de 30 minute. Persoana (63 ani) ce prezenta simptome de intoxicare a fost transportată la spital cu ambulanta SMURD. Celelalte persoane au fost examinate de către personalul SAJ și nu au fost transportate la spital”, aflăm de la pompieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Timișoreanca Mădălina Stanca este noua Campioană Europeană la Culturism și Fitness

Sportiva timișoreană Mădălina Stanca este un adevărat tsunami competițional. Tânăra e de neoprit și își pune în palmares noi premii remarcabile. În acest weekend,...

De Paște, un tânăr a fost găsit mort în propriul apartament

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost găsit mort într-o locuință din cartierul Fabric. Apropiații săi au alertat autoritățile, după ce bărbatul...

Citește și :