23 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Mamă și copil, implicați într-un accident grav. A fost chemat elicopterul SMURD

Elicopetrul SMURD a fost solicitat de pompierii arădeni, după ce aceștia au ajuns la locul unui accident rutier grav. O mamă și copilul ei au fost implicați în incident și pentru că starea femeii a devenit critică, a fost dusă la spital pe calea aerului.

Accidentul a avut loc pe DJ79, între localitățile Galșa și Mâsca.

”Mama, de 36 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis cu pierderea stării de conștiență, fractură de umăr și fractură de membru inferior, fiind transportată la UPU cu elicopterul, iar fata– 14 ani; a suferit un minor traumatism cranio-cerebral fiind transportat la UPU cu Ambulanța SMURD”, a transmis ISU Arad.

UPDATE. Ce au stabilit polițiștii

Polițiștii din Arad au finalizat cercetările preliminare la locul accidentului. Potrivit acestora, femeia a pierdut controlul mașinii, din neatenție, și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

Foto: info trafic arad

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

De Paște ne întâlnim cu bucurie și recunoștință pentru a celebra nu doar renașterea primăverii, ci și valorile care ne definesc și aduc comunitatea...

Accident grav în Caraș – Severin! Trei minori și alți patru răniți au fost duși la spital

Accident grav în Caraș Severin la ieșirea din Reșița spre Bocșa. În accident au fost implicate trei mașini, din care două sunt grav avariate. În...

Citește și :