Încă o mașină, lovită de tren, în Timiș. Două persoane au fost rănite. Circulația feroviară este blocată

106

Un nou accident feroviar a avut loc în județul Timiș. O mașină a fost lovită de tren, în comuna Boldur. Din câte se pare, șoferul s-a încumetat să treacă linia ferată, în zona gării, iar mașina sa a fost surprinsă de garnitura Timișoara-Iași.

Cele două persoane aflate în mașină – doi cetățeni italieni – au rămas încarcerați și au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a putea ieși din autovehicul. Ambii au fost răniți și au fost transportați la Spitalul Județean din Timișoara, în stare de șoc.

Polițiștii sosiți la fața locului încearcă să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. În ultimele zile, în judeţul Timiş au avut loc mai multe evenimente rutiere, mai ales ieşiri de pe carosabil, în condiţii de vizibilitate foarte scăzută, din cauza ceţei dense.

UPDATE:  Momentan circulația feroviară este blocată din cauza faptului că trenul nu poate să-și continue mersul (avarii la locomotivă), se solicită locomotivă de ajutor din Tm Nord cu plecare prin Topolovăt. În tren sunt aproximativ 100 de persoane. Trenul este încălzit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.