23 C
Timișoara
joi 2 mai 2024

A plecat la muncă, dar și-a găsit sfârșitul. Poliția încearcă identificarea cadavrului după tatuaj

Un român de 35 de ani şi-a pierdut viaţa în Spania, la începutul lunii octombrie, însă a fost identificat abia acum, cu ajutorul unui tatuaj.

Românul se deplasa ca pieton pe o autostradă extrem de circulată, în momentul în care a fost lovit în mare viteză de un autoturism.

Conform El Correo de Burgos, românul a fost lovit ulterior de alte patru autoturisme care circulau în zonă, totul transformându-se într-un adevărat carambol.

Românul a sfârşit sfârtecat de maşini, în timp ce alte patru persoane au fost rănite.

Cum asupra românului nu au fost găsite acte de identitate, identificarea acestuia a fost greu de realizat.

S-a stabilit că victima ar fi putut proveni din România, astfel că autorităţile spaniole au intrat în contact cu cele de la noi din ţară.

În cele din urmă, românul a fost identificat graţie unui tatuaj. Rudelor din ţară le-au fost arătate poze cu tatuajul, iar acestea l-au recunoscut pe I. S., de 35 de ani.

I. S. ar fi plecat la culeg de struguri în Spania, iar rudele i-ar fi pierdut urma când ajunsese în provincia Burgos.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Fritz are încă un competitor în coasta sa! Fondatorul USR Timiș, Cristian Moș, și-a depus, oficial, candidatura la Primăria Timișoara

Fostul președinte al USR Timiș și unul dintre fondatorii filialei, Cristian Moș, și-a depus candidatura independentă la Primăria Timișoara. Sute de telefoane de la timișoreni....

Un adevărat colț de rai poate fi întâlnit la 100 de kilometri de Timișoara

Ţara Haţegului poate reprezenta una dintre destinaţiile de vacanţă în aceste zile libere și îi așteaptă pe turiști cu trasee tematice, geoparcul dinozaurilor și...

Citește și :