Asociatia Culturala TGP a pregătit concertul „Gospel Meets Christmas”

368

Echipa de coordonare a Asociația Culturală TGP lansează o invitație la concertul „Gospel Meets Christmas”, din cadrul celei de a XIV-a ediții a Timișoara Gospel Project.

Aventura muzicală începută cu doar 10 zile înaintea concertelor și dedicată unei cauze bune, așteaptă publicul de anul acesta cu două noutăți: muzica gospel se va împleti cu cea a colindelor și vocilor de adulți li se va alătura un cor de voci de copii. Acești coriști amatori și entuziaști, vor fi acompaniați, ca de obicei, de un band de profesioniști: Eduard Bogdan – pian, Petre Ionuțescu – trompetă și clape, Johnny Kui – chitară, Daniel Kui – chitară bas, Ferencz Szekeres – tobe.

Sub bagheta magică a dirijorului Dominic Samuel Fritz, „Gospel Meets Christmas” va răsuna sâmbătă, 14 decembrie la ora 19 şi duminică, 15 decembrie la ora 17, la sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timișoara. Intrarea este liberă. La final, se pot face donații pentru Centrul de Îngrijire Paliativă de tip Hospice „Casa Milostivirii Divine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.