Prădătorul sexual care terorizează, de ani buni, un oraș din vestul țării

552

Un orădean condamnat în mai multe rânduri pentru agresiuni sexuale şi eliberat din Penitenciarul Oradea în iulie 2019, după ce ultima sa victimă şi-a retras plângerea penală, a atacat din nou.

În seara zilei de 22 octombrie, bărbatul, Vilmoş Pop (36 de ani) a acostat o femeie pe o stradă din Oradea şi-a băgat mâna între picioarele ei, în timp ce cu cealaltă a mimat că se masturbează. Femeia a fugit şi a sunat imediat la Poliţie, însă agresorul a fost prins abia marţi, 29 octombrie, când a şi fost reţinut pentru 24 de ore.

„Poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 22 octombrie a.c., în intervalul orar 21.30 – 21.45, ar fi acostat o femeie de 36 de ani, din Oradea, în timp ce se deplasa pe strada Sovata din Oradea, pe care ar fi urmărit-o, şi venind din spatele acesteia, prin constrângere, printr-un gest brusc, ar fi atins-o în zonele intime, cauzându-i astfel o puternică stare de temere”, se arată în comunicatul transmis, joi, de Poliţia Bihor.

Pop a fost arestat şi pe 19 ianuarie 2019, după ce a atacat în Oradea o tânără de 19 ani din Valea lui Mihai, a împins-o la perete, şi a atins-o în zonele intime, în noaptea de Crăciun.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.