Grapini, ironizată după ce a scris „Tela Viv”. „Toate orașele din Letiția sunt aici”

315

Curg comentariile ironice pe Facebook la adresa postării Mariei Grapini, aflată într-o vizită în capitala Israelului. Eurodeputatul a scris pe contul personal că se află în orașul „Tela Viv”, în loc de Tel Aviv.

Ulterior, a corectat greșeala și i-a criticat pe ziariști că nu îi mediatizează activitatea ca om politic. „Marii jurnaliști au dat o știre: am scris astă noapte Tela viv în loc de Tel Aviv! Evident, am corectat! Buuun! Asta este știrea vieții lor! Dar despre activitatea mea de nu scriu oare acești mari jurnaliști? E lesne de înțeles! Nu am furat, nu am contracte cu statul, nu am fost colaboratoare a a securității, sunt patriot, lupt pentru România, ajut cât pot de mult oameni! Asta e! Voi continua să-mi fac datoria, oricât ar încercat să mă blameze! Totdeauna pentru mine a contat fondul problemelor! O zi frumoasă vă doresc!”, a explicat Maria Grapini.

Cu toate acestea, utilizatorii Facebook au continuat să facă glume pe seama greșelii. Unul a scris: „Bună dimineața la toți locuitorii din Nutela viv”. Altul îi propune eurodeputatului: „Dacă nu plecați în „Tela Viv”, noi vă așteptăm în „Cara Cal”.

Maria Grapini a fost ironizată și pe pagina unei agenții de turism: „Iar am comis-o. Toate orașele importante din Letiția sunt aici”.

Ambasada Suediei la București, la rândul ei, a transmis „Salutări din Kise Leff!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.