Scandalul „autostrăzii-muzeu”. Ministrul Cuc îl atacă pe Barna cu citate din… Paraziții

136

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a parafrazat, joi, versurile unei melodii a trupei Paraziții, într-un mesaj postat pe Facebook în care îl atacă pe liderul USR Dan Barna.

Reacția lui Cuc vine după ce Barna a criticat faptul că Ministerul Transporturilor a reziliat contractul cu antreprenorul spaniol care a construit lotul 3 de pe autostrada Lugoj-Deva, apreciind că acest tronson este finalizat în proporţie de 99% şi “perfect funcţional” pentru a fi dat în trafic.

Astfel, ministrul Transporturilor a postat pe rețeaua de socializare un clip VIDEO însoțit de un mesaj cu titlul ”Dacă Barna ar fi președinte, ne-ar amaneta și nu l-am prinde”.  

Cuc încercă să arate în videoclip că, de fapt, lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva are fisuri grave, fapt care ar justifica rezilierea contractului cu antreprenorul spaniol. Titlul face aluzie la melodia trupei Paraziții, ”Dacă-aș fi președinte”, care are următorul refren: ”Dac-aș fi pentru-o zi președinte / V-aș amaneta pe toți și nu m-ați prinde.”

De altfel, la finalul mesajului de pe Facebook, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, precizează: ”PS: Fiți mai atent când ziceți “dacă aș fi președinte”. Continuarea cântecului este “v-aș amaneta și nu m-ați prinde”.

sursa – stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.