Propunere din partea SCM: Strada pe care se află arena din Ronaț să poarte numele lui Chester Williams

217

Președintele Sport Club Municipal Timisoara, Radu Țoancă, a propus primarului Nicolae Robu si Consiliului Local al municipiului Timisoara ca „strada Pictor Theodor Aman, unde se afla stadionul de rugby al orasului, sa se transforme în strada Chester Williams”.

În argumentarea înaintată, oficialul clubului nostru precizează: „Chester Williams a fost unul dintre cei mai mari jucători de rugby din toate timpurile, a antrenat echipa de rugby SCM Timisoara Saracens, obținând numeroase trofee (cupe, campionate, supercupe) și ducând echipa în mai multe rânduri în competitiile europene”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul clubului municipal.

„Sugestia clubului nostru este ca strada Pictor Theodor Aman, unde se află stadionul de rugby al orașului, să se transforme în strada Chester Williams, însă, în cazul în care acest lucru ar provoca disconfort birocratic cetățenilor din zonă, lăsăm la latitudinea administratiei publice locale să identifice o stradă sau un bulevard care să poarte numele legendarului jucător și antrenor de rugby sud-african”.

Fanii, așteptați să așterne gândurile pentru Chester, pe un banner care va ajunge la funeralii

Fanii care vor să lase un ultim omagiu „perlei negre” sunt așteptați, de astăzi, de la ora 15:00, până spre seară, la Bistro M, în Piața Unirii. Acolo vor găsi un banner realizat cu sprijinul galeriei alb-violete, pe care se vor putea semna, urmând ca acesta să ajungă în Africa de Sud la funeraliile legendei rugby-ului mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.