9.1 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Accident cu două victime în vestul țării (VIDEO)

Un nou accident de circulație cauzat de viteza excesivă a avut loc noaptea trecută pe DN 6, în județul Caraș-Severin. Două persoane au fost rănite, după ce un autoturism s-a izbit de parapetul unui pod și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accidentul a avut loc în jurul orei 23:40, în afara localității Ilova, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin:

„Un conducător auto, în vârstă de 31 de ani, care se deplasa din direcția Caransebeș – Orșova, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit de parapetul de beton al unui pod , după care s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui pasager. Ambele victime au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru a se stabili dacă a condus sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :