23 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Percheziții la mai mulți hoți din vestul țării. Cum operau aceștia

Polițiștii arădeni au efectuat, marți, 9 percheziții la domiciliile tot atâtor persoane bănuite de furturi din magazine și locuințe. Oamenii legii au descins în Timiș și Hunedoara. Trei dintre suspecți sunt și acum căutați.
„În perioada martie 2018-martie 2019, cei în cauză s-ar fi constituit într-un grup infracțional organizat și ar fi săvârșit mai multe furturi din societăți comerciale și locuințe aparținând unor persoane fizice prin utilizarea de dispozitive de bruiaj a semnalului GSM emis de sistemele de alarmare și a unor instrumente special confecționate pentru deschiderea sistemelor de închidere a seifurilor, pe raza localităților Chișineu-Criș, Hălmăgel, Baia de Criș (jud. Alba), Deva și Criscior (județul Hunedoara) și pe raza județului Timiș, cauzând un prejudiciu de aproximativ 630.000 de lei”, aflăm de la polițiștii din Arad.
În urma perchezițiilor au fost audiate 6 persoane, care au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraților Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și constitutuirea unui grup infracțional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

De Paște ne întâlnim cu bucurie și recunoștință pentru a celebra nu doar renașterea primăverii, ci și valorile care ne definesc și aduc comunitatea...

Accident grav în Caraș – Severin! Trei minori și alți patru răniți au fost duși la spital

Accident grav în Caraș Severin la ieșirea din Reșița spre Bocșa. În accident au fost implicate trei mașini, din care două sunt grav avariate. În...

Citește și :