Criminalul din Caracal, glume către anchetatori: ”Ce frumos că îmi faceţi curat, că tot îmi vând casa”

594

Saci întregi cu probe şi munţi de gunoaie au scos criminaliştii din casa lui Gheorghe Dincă, în ultimele ore! Pentru prima oară, anchetatorii se pregătesc să înceapă săpăturile în curtea ca un labirint. Motiv de glume pentru suspectul care i-a anunţat că după curăţenia generală îşi va vinde casa. Vineri, vecinii bărbatului au fost duşi la audieri.

Orice obiect ignorat din curtea lui Gheorghe Dincă poate fi o probă pierdută. Criminaliştii fotografiază, analizează şi adună în colete tot ceea ce li se pare relevant pentru anchetă. În fiecare zi mai eliberează câţiva metri de pământ de sub tone de gunoaie şi lucruri aruncate la întâmplare.

Este practic prima zi in care anchetatorii scot atat de multe lucruri din curtea lui Dincă. Un du-te-vino continuu în curtea din spate pentru că se pregateşte etapa următoare. Adică, săpăturile în curtea lui Dincă. Deocamdată, toate gunoaiele sunt încărcate în remorci şi duse la marginea oraşului.

Joaca suspectului cu anchetatorii ar putea lua sfârşit odată ce vor începe săpăturile. Până acum, bărbatul care a recunoscut două crime a glumit chiar cu procurorii.

Sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.