21.2 C
Timișoara
sâmbătă 27 aprilie 2024

Cazul minorei din Galaţi | Declarația rudelor băiatului: „Dacă ne-o dau, noi facem logodna”

Rudele băiatului de 14 ani care a întreţinut relaţii sexuale cu fata găsită plină de sânge pe o stradă din Galaţi susţin că nici nu se poate pune problema că la mijloc ar fi un viol. În casa unde s-au întâlnit cei doi adolescenţi mai erau prezenţi o verişoară a băiatului şi o altă rudă a acestuia, au stabilit procurorii.

„A venit poliţia, am fost cu copilul la Parchet. Credeţi că dacă eram acasă se întâmpla aşa ceva? Băiatul vorbeşte cu ea de trei-patru luni. O iubeşte, s-a dus şi acum la ea la spital. Noi nu am ştiut. S-au culcat. El are 14 ani, copila la fel. Vă daţi seama, s-a întâmplat un caz nefericit. Ei se iubesc. Dacă familia fetei vrea, vă daţi seama că luăm fata, dacă ei vor să fie împreună. Acum, ea e în plasament.

Dacă ne-o dau de acolo şi vor şi ai ei, noi facem logodna. Nu ştiu de ce a plecat plină de sânge, ce am auzit şi noi că ar fi avut menstruaţie şi s-a mai şi culcat copilul cu ea.

Medicul legist a contestat, nu a fost viol, a fost de comun acord. Au sărit gardul şi s-a dus la o casă a unui copil al meu care nu era acasă. Eu m-am însurat la 14 ani, asta-i legea ţigănească. Am vorbit şi cu bunica, vor vorbi şi cu părinţii, mama e şi ea închisă şi ei ar vrea să rămână copiii împreună”, a spus bunicul băiatului de 14 ani, citat de monitoruldegalaţi.ro.

Sursa: digi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Producător de vin din Timiș, obligat prin lege să epuizeze 7 milioane de sticle fără ambalaj SGR

Producătorul de vin „Cramele Recaș”, a obținut în instanță suspendarea articolului din lege care prevede obligativitatea producătorilor de a epuiza toate stocurile fără etichetă...

Din ateliere – pe simeze. +40 de artiști timișoreni expun în Galeria Helios

„Prezențe artistice semnificative din atelierele Uniunii Artiștilor Plastici filiala Timișoara”. Așa se intitulează demersul plastic propus de o serie de artiști vizuali timișoreni. Este...

Citește și :