23 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Primarul Nicolae Robu criticat pe Facebook

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a creat încă un sondaj pe Facebook. De această dată postarea a primit numeroase critici din partea timișorenilor. Edilul șef îi întreabă pe oameni dacă sunt de acord sa se facă unele exproprieri pentru ca pe acele terenuri sa se facă parcuri.

Totodată, nu a pierdut ocazia și s-a lăudat cu realizările făcute până acum. „Este cunoscut faptul că Timișoara este orașul mare din România cu cele mai multe parcuri, cea mai mare suprafață de spații verzi în general și cei mai mulți copaci și unul dintre cele mai bine poziționate orașe în aceste privințe din Europa. Am reabilitat și modernizat o bună parte din parcuri și vom continua. Dar în plus, vrem să și extindem ce-am moștenit. În acest sens, anul acesta vom face exproprieri pentru a transforma terenuri construibile în spații verzi”, a scris Robu.

Internunții însă, l-au taxat: „Ar fi frumos sa extindeți ce am moștenit și prin Torontalului, mai ales acolo unde sunt cartiere întregi ridicate fără parcurile promise în plan de dezvoltatori și lăsate pe hârtie…consider că zona aceea e cam uitata de primărie…și cei de acolo sunt cetățeni ai Timișoarei!!!”

Parcul Copiilor, ar trebui modificat! Ăla numa parcul copiilor nu este… 3 balansoare, 5 huțulușe și 3 tobogane. Când eram eu copil, ala era parc!”

„Domnule Robu, Parcul Central e închis de 2 ani. Trebuia să fie prioritar. Se mai deschide anul acesta?”

„Parcul Central sta închis de mai bine de un an și nu se vede absolut nimic! Cum a zis cineva mai sus Parcul Copiilor nu mai este Parcul Copiilor de altădată! Spațiul verde cu alei, cu umbra, cu băncuțe din piața libertății cum era odinioară l-ați transformat în deșert! Acum te poți adăposti de soare doar la umbra ta! sa mai continui?”

„În Parcu Botanic nu avem lumina de 10 ani.”

”Ar fi frumos sa amenajați și spatii verzi cu gazon, unde să putem sta pe jos, pe paturi etc (ca în Occident). Și cât mai multi copaci pentru umbră!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :