20.1 C
Timișoara
sâmbătă 27 aprilie 2024

Un român a îngropat un SUV de lux pe o plajă din Belgia

Un Land Rover Range Sport a fost îngropat în nisip până la şasiu pe plaja din Bredene, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Poliția din Bredene / De Haan a fost informată că în jurul orei 1.45 un vehicul a rămas blocat pe plaja din Bredene.

„Șoferul, un român de 23 de ani din Schaerbeek, a avut ideea strălucită de a testa noul vehicul 4×4 al prietenului său, fără să aibă nici o experiență sau să aibă cunoștințe despre mașină. Rezultatul a fost îngroparea mașinii în nisip până la şasiu”, a a scris Poliția din Bredene / De Haan, într-o postare pe contul oficial de Facebook.

Poliția a fost nevoită să solicite un buldozer care să scoată SUV-ul de lux de pe plajă, înainte ca mareea de la prânz să înceapă şi să umple cu apă mașina.

Reglementările poliției municipale din Bredene interzic accesul tuturor vehiculelor cu motor pe plajă. Acum, românul riscă o amendă usturătoare.

sursa. observator

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

„Pe urmele germanilor în Banat”, la Universitatea Politehnica Timișoara, cu profesorul Anton Sterbling

Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara a găzduit miercuri, 24 aprilie 2024, conferința „Auf den Spuren der Deutschen im Banat...

Peste 200 de lideri de afaceri europeni așteptați la Forumul Internațional de Afaceri Timișoara

Pregătirile pentru organizarea Forumului Internațional de Afaceri Timișoara, premieră CCIA Timiș în sistemul cameral românesc și european, se apropie de final. Din cele 7 țări...

Citește și :